sâmbătă, 25 mai 2013

Tutorial PROBUX

CREAZATI ACUM CONT PE PROBUX ! CLICK AICI !  

Vreau sa va propun cea mai buna modalitate Gratuita de a face bani  prin intermediul site-ului PROBUX. , este promitator serios si cu un mare plus: PLATA INSTANT. Cu cat incepi mai repede cu atat ai sanse mai mari. Eu am inceput sa castig incearca si tu!
                       
Probux 
 este cel mai rentabil PTC aflat pe piata in acest moment, cel mai bun al anului 2012!
PTC = Paid To Click - Platit ca sa dai click
Ref = Referal - Oameni care sau inregistrat din linkul tau de inregistrare , oameni care sau inscris la
Pe acest blog o sa va arat cum se pot casitga bani prin a da cateva clickuri pe zi.
O sa va si dovedesc acest lucru + am sa va si arat strategii pentru unele situri ptc pentru a
castiga mai mult .

  Despre PTCuri :

Ce sunt site-urile PTC?

Siteurile Paid To Click vand reclama si astfel au bani sa-si plateasca membrii. Pentru inscrierea intr-un asemenea site care plateste pentru click-uri este necesar crearea unui cont pe unul din sistemele de plata online.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea de castigat de pe urma unui astfel de site este sa va inregistrati si sa dati click pe linkurile (reclamele) care apar din meniu. Astfel, pentru fiecare click trebuie sa asteptati cateva secunde si contul vostru va fi creditat cu o suma de bani. Incepe sa castigi cu Probux.

Ele sunt situri care castiga o suma mai mare decat tine dar ca sa primeasca banii au nevoie de multi oameni care sa dea click pe linkurile sponsorilor . De obicei se ofera 0.01$ pe click adica pe o vizualizare de reclama . Sunt PTCuri care ofera mai multe sau mai putine , asta depinde de sponsori . De obicei se asteapta 30 de secunde la vizualizarea unei reclame. Este INTERZIS sa va creati mai multe conturi deoarece veti primi BAN care inseamna ca veti pierde tot ce ati adunat pana la momentul respectiv .

 

De ce ai nevoie ca sa incepi

1. Un calculator conectat la internet, ca sa dai zilnic (max 5 minute iti ia) click pe reclamele alocate.
2. Un cont Paypal pentru a putea primii banii, pe care-l poti face daca nu-l ai gratuit in max.5 minute.
3. Daca doresti sa castigi mai mult, iti poti aloca timp pentru ai face publicitate linkului tau de referal: prietenilor, prin intermediul messului, a retelelor de socializare (Facebook) , bloguri cum este acesta, siteuri cu schimb de trafic, etc.


Cum Castigi Mai Multi Bani
 Ce sunt referalii?
Referalii sunt persoanele care se inscriu pe site prin intermediul linkului tau de referal pe care-l obtii imediat dupa inregistrare pe site si pe care-l gasesti in contul tau si arata de forma http://www.probux.com/?r=BogdanN999

 Referalii se impart in : 1. Direct Referrals --cei care se inscriu direct de pe linkul tau de referal (detalii pe acesta pagina)
                                       2. Rented Referrals-- referali inchiriati  genereaza castig (costul unui referal este de 0,2$/30 zile,  pachetul cel mic este de 3 ref=0,6$) 

Detalii despre castigurile generate de referali si Paghete de Upgrade  

Pe site-urile PTC si nu numai, referalii sunt importanti pentru ca te ajuta sa iti maresti castigurile. Iata cateva metode prin care poti obtine referali directi.

Metoda 1
Cea mai simpla modalitate prin care poti obtine referali directi, este crearea unui blog sau a unei pagini web, in care sa prezinti site-urile la care esti membru. Acest lucru se poate face gratuit, in cateva minute.
Daca vrei sa iti faci un blog: Blogger, Wordpress
Daca vrei sa iti faci o pagina web: Weebly, Webs, Ucoz, Google Sites
Dupa ce ti-ai creat blogul sau pagina web, poti sa incepi sa adugi continut. Este important sa faci o scurta prezentare de inceput, in care sa explici cum functioneaza site-urile respective. Dupa ce ai terminat cu prezentarea, poti sa adaugi informatii despre fiecare site in parte. Nu uita sa pui linkul de referal pentru fiecare site. :)
Dupa ce ai adaugat toate informatiile pe blog sau pe site, e bine sa il inscrii in cat mai multe directoare web pentru a fi gasit mai usor de potentialii referali.
Metoda 2
Foloseste programe traffic exchange pentru a-ti promova linkurile de referal sau site-ul/blogul personal. Pe aceste programe nu e recomandat sa promovezi linkuri de referal de site-uri populare pentru ca sansele ca sa prinzi referali directi sunt minime.
Metoda 3
Foloseste-te de retelele populare de socializare. Daca ai cont pe facebook, twitter sau hi5, iti poti promova linkurile de referal pe pagina profilului tau.
Metoda 4
Fa schimb de referali cu ceilalti membri ai comunitatii sau fa o oferta in oferte referali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu